Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Einde van het jaar

Chiro?

Lieve chirosympathisanten

Zondag 30 januari is er voor geen enkele afdeling chiro wegens de feestdagen en de blok voor de leiding.

We wensen iedereen een ZALIGE KERST en een GEZOND 2019!!

Warme groetjes, de leidingsploeg

Kerstfeestje Speelclub

22 december

Beste ouders maar vooral beste Speelclub, De dagen worden korter, de nachten worden langer, en dat kan maar één iets betekenen. Het is bijna Kerstmis. Ook met de Chiro vieren we dit feest naar jaarlijkse traditie om zo gezellig samen te kunnen zijn. Een avond vol spelletjes, cadeautjes en lekker eten! Dit jaar gaat het kerstfeestje van de Speelclub door op 22 december van 18u tot 20u30. Er zal een maaltijd voorzien zijn. Aangezien Kerst gepaard gaat met cadeautjes, zou elke speelclubber een cadeautje moeten meebrengen van max. 5 euro dat ingepakt is. Zo blijft het een verrassing voor iedereen. Om een idee te hebben hoeveel eten en drank we moeten voorzien, zou het handig zijn mocht u laten weten of uw zoon komt naar dit gezellige kerstfeestje. Alvast bedankt en tot dan, De Speelclubleiding

Kaasbollenverkoop 2018

Afhalen van de kaasbollen

Beste chirosympathisanten 

De mensen die hun kaasbollen nog niet zijn komen afhalen, kunnen dit doen op VRIJDAG 21 DECEMBER tussen 19h30 en 20h. Net op tijd om ervan te genieten tijdens de feestdagen.

 

Groetjes 
De leidingsploeg

Filmnamiddag door de aspimeisjes

Inschrijven

Een film kijken op een zaternamiddag, waarom niet? 

Alle informatie is te vinden op de poster.

Groetjes de aspimeisjes!

Blogfoto

Kaasbollenverkoop 2018

Praktische informatie

Beste chirosympathisanten

Wij verkopen met onze chiro kaasbollen ten voordele voor ons kamp en koksmateriaal om de kosten wat te drukken. Jullie kunnen op deze lijst kaasbollen bestellen voor familie, vrienden, buren ... 

1 kaasbol (+/- 900 gr) = 10 EUR

Gelieve de lijst samen met het gepaste geld in een envelop af te geven aan je leiding ten laatste tegen zondag 18 november. De kaas wordt de derde zaterdag van december geleverd ideaal voor de feestdagen of als geschenk onder de kerstboom. De verkoper kan de bollen komen afhalen zondag 16 december van 14u tot 17u in het chiroheem (Bosdreef 4)

Bovendien wint het best verkopende gezin een leuke prijs!

We hopen op een goeie verkoop en alvast bedankt!

Groetjes de leidingsploeg

2018-KAASBOLLENVERKOOP.pdf

Chiro op zaterdag

Spaghettiavond

Boodschap aan de meisjes!

Volgende week is het Chiro op zaterdag om de spaghettiavond voor te bereiden. 
Bengels, speelclub en de kwiks worden verwacht in het chiroheem van 13:30 tot 15:30.
Tippers, tip10's en aspi's worden verwacht in de turnzaal van de Steen om 13:30 tot 17 uur.

's Avonds gaat de spaghettiavond van start om 19 uur. Indien je nog niet bent ingeschreven, haast je en stuur een mail naar meisjes@chiroveldegem.be!

Tot zaterdag allemaal
Groetjes de meisjesleiding

Spaghettiavond 2018

Inschrijven

Beste chirosympathisanten
Zoals elk jaar blikken we terug op ons kamp met een spaghettiavond. Er worden ook presentaties gegeven met wat foto’s van kamp.

Hoe inschrijven ?
Gelieve te mailen naar: meisjes@chiroveldegem.be met hoeveel volwassenen, kinderen en vegetariërs jullie zullen komen. Je kunt nog inschrijven tot 20 oktober!

We verwachten jullie allemaal & neem gerust wat familie en vrienden mee om nog eens na te genieten van het zalige kamp afgelopen zomer!

Tot dan 
De meisjesleiding

Nieuwe afdelingen

Speelclub en Rakkers

Beste jongens en ouders van de jongenschiro,

 

Vooraleer we van start gaan met het nieuwe werkjaar, moet er eerst nog iets belangrijks worden meegedeeld. Aangezien we dit werkjaar maar 10 leiders hebben in de leidingsploeg, hebben we unaniem beslist om enkele groepen samen te voegen. Het 1e, 2e en 3e leerjaar zullen een afdeling vormen naast het 4e, 5e en 6e leerjaar. Zit uw zoon dus bij de jongste drie jaren, dan zit hij dit jaar bij de "speelclub". De oudste drie vallen dit jaar onder de titel "rakkers".

 

Tot zondag,
De Jongensleiding

Einde Werkjaar 2017-2018

Is't Chiro

Beste ouders, gasten en chirosympathisanten,

Ons Chirowerkjaar is bijna ten eind, maar nog niet helemaal.
Voor de jongens raden we aan de website goed in de gaten te houden. Daarop zul je wekelijks kunnen zien of er chiro zal gegeven worden.
Voor de meisjes zal er de komende weken geen chiro meer zijn. Maar we kijken er al naar uit om jullie terug te zien op de Corneliusfeesten en op Startdag.

Groetjes,
De leiding

Pagina's:

Start 1