Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Spaghettiavond 2019

26 oktober 2019

Beste chirovrienden

Zoals elk jaar blikken we terug op ons kamp met een spaghettiavond. Om terug te blikken op het fantastische kamp, worden er presentaties gegeven met foto's. Het is dus een perfect moment om met vrienden en familie te smullen van de spaghetti en na te genieten van het zalige kamp van afgelopen zomer! We verwachten jullie vanaf 19 uur in de turnzaal van de Steen.

Kind: 10 euro
Volwassen & veggie: 12 euro

Sinds dit jaar kan je ook met de bankkaart betalen. Dit geldt enkel voor de spaghetti en de drankkaart.
Er is ook de mogelijkheid om kaasbollen te kopen (cash) op de spaghettiavond en zo de chiro te steunen. Er zijn tal van leuke prijzen te winnen!

Tot zondag!
Chiromeisjes Burlebub

foto van Chiro Veldegem.

Bericht voor de chiromeisjes

Chiro op zaterdag

Aan alle chiromeisjes, ouders:

Zaterdag is het spaghettiavond (26/10). Door de voorbereidingen van deze avond is het zaterdagmiddag chiro i.p.v. zondagmiddag.

Voor de 3 jongste groepen, namelijk de bengels, speelclub en kwiks gaat de chiro door van 13 uur 30 tot 15 uur in het heem.

Voor de tippers, tiptiens en aspi's is het Chiro van 13 uur 30 tot 17 uur in de turnzaal van de steen.

Tot dan!

Stoveravond 2019

12 oktober 2019

Beste Chiro vrienden

Het is weer zover, op 12 oktober verwachten we jullie om terug te blikken op een fantastisch Chiro kamp. Jullie zijn allen welkom vanaf 18u om iets te drinken en achteraf heerlijke stovers met frietjes te eten. Nadien kunnen jullie de foto's bekijken van ons kamp.

Inschrijven kan t.e.m. 5 oktober via jongens@chiroveldegem.be !

Kind: 11 euro 

Volwassen & veggie: 15 euro 

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om kaasbollen te kopen op stoveravond en zo de chiro te steunen, misschien maak je wel kans om een van onze prijzen te winnen.

Graag tot dan,

Chiro De Kobbe

Blogfoto

Vriendjesdag 2019

Iedereen is welkom!

Zondag 6 oktober is het vriendjesdag, we hopen dat jullie zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de Chiro! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde! :-) 

(Een chiromiddag begint om 13 uur 30 en eindigt om 17 uur. Vergeet ook niet om speelkledij te dragen en één euro mee te nemen.)

Blogfoto

Startdag

Zondag 22 september

Dag iedereen

Het is weer zover! Chiro Veldegem start met een nieuw werkjaar. Op zondag 22 september is er een startdag georganiseerd, een namiddag vol Chiroplezier!
Iedereen is welkom vanaf 6 tot 17 jaar (eerste leerjaar - 5de middelbaar).
Inschrijven kan vanaf 13 uur. Om 13:30 start het spel. Aan de hand van een super leuk spel komen de gastjes de leidingsverdeling te weten.

Maar wat moet je nu zeker meenemen?
- 1 euro voor een hapje & drankje
- je uniform of speelkledij dat vuil mag worden
- heel veel enthousiasme! ????

Nodig alvast jullie vriendjes en vriendinnetjes uit om herinneringen voor het leven te maken! ????

Als er nog vragen zijn, mag je ons gerust een berichtje sturen via de Facebookpagina.

Wij kijken er alvast naar uit!

Tot zondag
De leidingsploeg

OPROEP

Volwassen begeleider bij de chiromeisjes Burlebub

Beste chirovrienden

Wij met de meisjes zijn op zoek naar een nieuwe volwassen begeleider om Anne te vergezellen. Indien je hiervoor geïnteresseerd bent, mogen jullie gerust mailen naar meisjes@chiroveldegem.be. Het gaat over vergaderingen bijwonen, evenementen helpen organiseren, nieuwe ideeën bedenken, de leiding steunen... Voel je je geroepen om je in te zetten, voor de jeugd is dit de ideale kans.

Groetjes de meisjesleiding

Foto's chirokamp

Datum

Beste chirovrienden

Het is nog wat vroeg maar vele gastjes verlangen er waarschijnlijk al naar, de foto's van chirokamp!

Voor de jongens: Stoveravond op zaterdag 12 oktober. 

Voor de meisjes: Spaghettiavond op zaterdag 26 oktober.

Noteer deze data alvast in jullie agenda. Binnenkort komt er meer informatie met affiche en hoe jullie kunnen inschrijven. 

Groetjes de leiding

Chirokamp 2019

Laatste richtlijnen

OPGELET

Beste chirovrienden

Het kamp gaat bijna van start yesssss, hierbij de laatste richtlijnen.

- Bivakviering zondag 28 juli om 11h30 aan ons chiroheem, nadien is er een versnapering voorzien en een drankje. De aspimeisjes zullen met veel liefde hotdogs verkopen om nog een laatste centje op te halen. Steun hen en ik weet zeker dat het zal smaken!

- Binnenbrengen van de bagage dinsdag 30 juli aan ons chiroheem tussen 17h en 19h. (De bengels van de meisjes en de speelclubjongens hoeven dit niet te doen) Indien jullie nog met vragen zitten, stel ze gerust aan de leiding. 

- Vertrek 31 juli aan het station in Brugge. De jongens verzamelen om 10h15 De meisjes om 10h20. Zorg allemaal dat jullie je zoon of dochter hun identiteitskaart afgeeft + eventuele medicatie. 

- Terugkomst 10 augustus. De jongens komen aan om 17h50 en bij de meisjes is er een WIJZIGING, wij komen reeds aan om 17h30.

 

De leiding is bezig met de laatste voorbereidingen om er weer een fantastisch kamp van te maken. Wij staan te popelen om te kunnen vertrekken. 

Groetjes de leidingsploeg!

Wedstrijd

La Lorraine sandwiches

Beste ouders

Wij sparen mee aan de actie om gratis sandwiches te winnen op kamp. Dat zou ons wel enorm smaken op trektocht of 2-daagse. Het gaat als volgt. Indien je sandwiches koopt van La Lorraine met een sticker op van de actie, kun je de code die op de sticker hangt invullen op de site online (zie link hieronder) Als we in de top 10 blijven krijgen we de sandwiches.

Sparen jullie mee? Alvast merci, groetjes de leiding

https://lalorrainepicnic.be/vereniging/5732/chiro-burlebub-veldegem?fbclid=IwAR27Aa_rI_JPpH6V76tmMlOhKrLRuZTwhc-6ZLIMx_FzVUy1GtrkOobsULk

Pagina's:

Start 1 2