Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Wedstrijd

La Lorraine sandwiches

Beste ouders

Wij sparen mee aan de actie om gratis sandwiches te winnen op kamp. Dat zou ons wel enorm smaken op trektocht of 2-daagse. Het gaat als volgt. Indien je sandwiches koopt van La Lorraine met een sticker op van de actie, kun je de code die op de sticker hangt invullen op de site online (zie link hieronder) Als we in de top 10 blijven krijgen we de sandwiches.

Sparen jullie mee? Alvast merci, groetjes de leiding

https://lalorrainepicnic.be/vereniging/5732/chiro-burlebub-veldegem?fbclid=IwAR27Aa_rI_JPpH6V76tmMlOhKrLRuZTwhc-6ZLIMx_FzVUy1GtrkOobsULk

OPROEP

Tafels

Als er mensen zijn die tafels hebben staan die ze niet meer gebruiken of zouden weg doen, we zijn met de chiro op zoek naar enkele tafels voor in ons chiroheem. Altijd handig tijdens activiteiten zowel de zondag als tijdens onze evenementen!

 

Alvast bedankt, groetjes de leidingsploeg

Chiro?

Let op!

Beste chirovrienden

Jammergenoeg komen de examens van de leiding stilaan dichterbij. We zouden willen vragen om de site of de facebookpagina goed in het oog te houden om te kijken of er wel chiro is. We doen ons best om zoveel mogelijk aanwezig te zijn, maar we willen natuurlijk mee op kamp dus we doen ons best om geen herexamens te hebben!

Alvast bedankt voor het begrip, vele groetjes de leidingsploeg

Inschrijvingen chirokamp

Hoe inschrijven ?

Beste chirovrienden

Jajaaaa het kamp komt stilletjes aan in zicht en dat wil zeggen: INSCHRIJVINGEN!!

We willen nog even herinneren dat deze doorgaan op:
- Vrijdag 3 mei (19h15 tot 20h)
- Vrijdag 10 mei (19:15 tot 20h)
Dit gaat door in het chiroheem (Bosdreef 4)

Voor de oudste afdelingen (tip10’s, kerels en de aspi’s) enkel op 10 mei omdat we op KEAS-weekend zijn!

Wij hopen alvast dat iedereen mee wil om er opnieuw een spetterend kamp van te maken!!

Groetjes de leidingsploeg

Verrassingsreis 2019

Hoe inschrijven ?

Beste chirovrienden 

6 april is het eindelijk weer zover! We vertrekken dan op verrassingsreis naar.... ;) 

We verzamelen allemaal om 8:45 aan het station van Brugge (Achterkant: Stationplein5). Onze terugkomst is voorzien om 17:30. Moesten we vertraging oplopen kun je die vinden op onze facebookpagina.

Wij vragen julie om een lunchpakket, vieruurtje en zeer belangrijk: zwemgerief mee te nemen, eventueel met een regenjas en een zakcentje. Met zwemgerief bedoelen we zwembroek/ bikini (Voor de jongens graag een aansluitende zwembroek) handdoek en eventueel een duikbril. De prijs is €15 per persoon.

Gelieve in te schrijven voor 23 maart 2019 door te mailen naar vandousselaerea@gmail.com en daarbij je naam te vermelden + je afdeling. Gelieve daarbij ook €15 over te schrijven naar BE34 7512 0162 9290 (vergis je niet, dit is het rekeningnummer van chiro gemengd) en daarbij opnieuw je naam en afdeling te vermelden. 

De inschrijving is pas geldig na overschrijving en bevestiging van ons. Het aantal plaatsten is beperkt dus wees er snel bij! We verwachten jullie allemaal in uniform (indien mogelijk) en met een goed humeur!

Groejtes team verrassingsreis en tot dan !

Chiro ?

Info voor de komende 2 weken

Beste chirovrienden 
Volgende zondag, 10 maart is er voor niemand chiro! De leidingsploeg gaat op kampverkenningsweekend.

De week erop is er voor iedereen de zaterdag, 16 maart chiro van 14 uur tot 17 uur! Zondag, 17 maart is er dus geen chiro wegens het carnaval in Veldegem en onze Kinky fuif zaterdagavond.

Groetjes de leiding

Einde van het jaar

Chiro?

Lieve chirosympathisanten

Zondag 30 januari is er voor geen enkele afdeling chiro wegens de feestdagen en de blok voor de leiding.

We wensen iedereen een ZALIGE KERST en een GEZOND 2019!!

Warme groetjes, de leidingsploeg

Kerstfeestje Speelclub

22 december

Beste ouders maar vooral beste Speelclub,
De dagen worden korter, de nachten worden langer, en dat kan maar één iets betekenen. Het is bijna Kerstmis. Ook met de Chiro vieren we dit feest naar jaarlijkse traditie om zo gezellig samen te kunnen zijn. Een avond vol spelletjes, cadeautjes en lekker eten! Dit jaar gaat het kerstfeestje van de Speelclub door op 22 december van 18u tot 20u30. Er zal een maaltijd voorzien zijn. Aangezien Kerst gepaard gaat met cadeautjes, zou elke speelclubber een cadeautje moeten meebrengen van max. 5 euro dat ingepakt is. Zo blijft het een verrassing voor iedereen. Om een idee te hebben hoeveel eten en drank we moeten voorzien, zou het handig zijn mocht u laten weten of uw zoon komt naar dit gezellige kerstfeestje. Alvast bedankt en tot dan, De Speelclubleiding

Kaasbollenverkoop 2018

Afhalen van de kaasbollen

Beste chirosympathisanten 

De mensen die hun kaasbollen nog niet zijn komen afhalen, kunnen dit doen op VRIJDAG 21 DECEMBER tussen 19h30 en 20h. Net op tijd om ervan te genieten tijdens de feestdagen.

 

Groetjes 
De leidingsploeg

Pagina's:

Start 1 2