Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Chirokamp 2019

Laatste richtlijnen

OPGELET

Beste chirovrienden

Het kamp gaat bijna van start yesssss, hierbij de laatste richtlijnen.

- Bivakviering zondag 28 juli om 11h30 aan ons chiroheem, nadien is er een versnapering voorzien en een drankje. De aspimeisjes zullen met veel liefde hotdogs verkopen om nog een laatste centje op te halen. Steun hen en ik weet zeker dat het zal smaken!

- Binnenbrengen van de bagage dinsdag 30 juli aan ons chiroheem tussen 17h en 19h. (De bengels van de meisjes en de speelclubjongens hoeven dit niet te doen) Indien jullie nog met vragen zitten, stel ze gerust aan de leiding. 

- Vertrek 31 juli aan het station in Brugge. De jongens verzamelen om 10h15 De meisjes om 10h20. Zorg allemaal dat jullie je zoon of dochter hun identiteitskaart afgeeft + eventuele medicatie. 

- Terugkomst 10 augustus. De jongens komen aan om 17h50 en bij de meisjes is er een WIJZIGING, wij komen reeds aan om 17h30.

 

De leiding is bezig met de laatste voorbereidingen om er weer een fantastisch kamp van te maken. Wij staan te popelen om te kunnen vertrekken. 

Groetjes de leidingsploeg!

Wedstrijd

La Lorraine sandwiches

Beste ouders

Wij sparen mee aan de actie om gratis sandwiches te winnen op kamp. Dat zou ons wel enorm smaken op trektocht of 2-daagse. Het gaat als volgt. Indien je sandwiches koopt van La Lorraine met een sticker op van de actie, kun je de code die op de sticker hangt invullen op de site online (zie link hieronder) Als we in de top 10 blijven krijgen we de sandwiches.

Sparen jullie mee? Alvast merci, groetjes de leiding

https://lalorrainepicnic.be/vereniging/5732/chiro-burlebub-veldegem?fbclid=IwAR27Aa_rI_JPpH6V76tmMlOhKrLRuZTwhc-6ZLIMx_FzVUy1GtrkOobsULk

OPROEP

Tafels

Als er mensen zijn die tafels hebben staan die ze niet meer gebruiken of zouden weg doen, we zijn met de chiro op zoek naar enkele tafels voor in ons chiroheem. Altijd handig tijdens activiteiten zowel de zondag als tijdens onze evenementen!

 

Alvast bedankt, groetjes de leidingsploeg

Chiro?

Let op!

Beste chirovrienden

Jammergenoeg komen de examens van de leiding stilaan dichterbij. We zouden willen vragen om de site of de facebookpagina goed in het oog te houden om te kijken of er wel chiro is. We doen ons best om zoveel mogelijk aanwezig te zijn, maar we willen natuurlijk mee op kamp dus we doen ons best om geen herexamens te hebben!

Alvast bedankt voor het begrip, vele groetjes de leidingsploeg

Inschrijvingen chirokamp

Hoe inschrijven ?

Beste chirovrienden

Jajaaaa het kamp komt stilletjes aan in zicht en dat wil zeggen: INSCHRIJVINGEN!!

We willen nog even herinneren dat deze doorgaan op:
- Vrijdag 3 mei (19h15 tot 20h)
- Vrijdag 10 mei (19:15 tot 20h)
Dit gaat door in het chiroheem (Bosdreef 4)

Voor de oudste afdelingen (tip10’s, kerels en de aspi’s) enkel op 10 mei omdat we op KEAS-weekend zijn!

Wij hopen alvast dat iedereen mee wil om er opnieuw een spetterend kamp van te maken!!

Groetjes de leidingsploeg

Verrassingsreis 2019

Hoe inschrijven ?

Beste chirovrienden 

6 april is het eindelijk weer zover! We vertrekken dan op verrassingsreis naar.... ;) 

We verzamelen allemaal om 8:45 aan het station van Brugge (Achterkant: Stationplein5). Onze terugkomst is voorzien om 17:30. Moesten we vertraging oplopen kun je die vinden op onze facebookpagina.

Wij vragen julie om een lunchpakket, vieruurtje en zeer belangrijk: zwemgerief mee te nemen, eventueel met een regenjas en een zakcentje. Met zwemgerief bedoelen we zwembroek/ bikini (Voor de jongens graag een aansluitende zwembroek) handdoek en eventueel een duikbril. De prijs is €15 per persoon.

Gelieve in te schrijven voor 23 maart 2019 door te mailen naar vandousselaerea@gmail.com en daarbij je naam te vermelden + je afdeling. Gelieve daarbij ook €15 over te schrijven naar BE34 7512 0162 9290 (vergis je niet, dit is het rekeningnummer van chiro gemengd) en daarbij opnieuw je naam en afdeling te vermelden. 

De inschrijving is pas geldig na overschrijving en bevestiging van ons. Het aantal plaatsten is beperkt dus wees er snel bij! We verwachten jullie allemaal in uniform (indien mogelijk) en met een goed humeur!

Groejtes team verrassingsreis en tot dan !

Chiro ?

Info voor de komende 2 weken

Beste chirovrienden 
Volgende zondag, 10 maart is er voor niemand chiro! De leidingsploeg gaat op kampverkenningsweekend.

De week erop is er voor iedereen de zaterdag, 16 maart chiro van 14 uur tot 17 uur! Zondag, 17 maart is er dus geen chiro wegens het carnaval in Veldegem en onze Kinky fuif zaterdagavond.

Groetjes de leiding

Einde van het jaar

Chiro?

Lieve chirosympathisanten

Zondag 30 januari is er voor geen enkele afdeling chiro wegens de feestdagen en de blok voor de leiding.

We wensen iedereen een ZALIGE KERST en een GEZOND 2019!!

Warme groetjes, de leidingsploeg

Kerstfeestje Speelclub

22 december

Beste ouders maar vooral beste Speelclub,
De dagen worden korter, de nachten worden langer, en dat kan maar één iets betekenen. Het is bijna Kerstmis. Ook met de Chiro vieren we dit feest naar jaarlijkse traditie om zo gezellig samen te kunnen zijn. Een avond vol spelletjes, cadeautjes en lekker eten! Dit jaar gaat het kerstfeestje van de Speelclub door op 22 december van 18u tot 20u30. Er zal een maaltijd voorzien zijn. Aangezien Kerst gepaard gaat met cadeautjes, zou elke speelclubber een cadeautje moeten meebrengen van max. 5 euro dat ingepakt is. Zo blijft het een verrassing voor iedereen. Om een idee te hebben hoeveel eten en drank we moeten voorzien, zou het handig zijn mocht u laten weten of uw zoon komt naar dit gezellige kerstfeestje. Alvast bedankt en tot dan, De Speelclubleiding

Pagina's:

Start 1 2